Terms of Service

Generelle vilkår og betingelser

Hvis der er mistanke om ulovlig aktivitet eller misbrug af produktet, forbeholder FlaxHosting sig alle rettigheder til at få adgang til kundedata. Det er altid kundens ansvar at sikre, at kundens kontooplysninger er korrekte og opdaterede. FlaxHosting skal pr. forespørgsel eller anmodning angive den oprindelige forskningsårsag, når de fremtvinger filer med kundedata.

Backups

FlaxHosting sikkerhedskopierer automatisk hver uge nogle af vores tjenester, disse tjenester er anført nedenfor. Det er stadig kundens eget ansvar at tage backup af deres service(r). Per dag dato for: 23-06-2022, FlaxHosting har ingen planlagte backup-programmer.

Databehandling

Ved brug af services indenfor FlaxHosting er det altid kundens eget ansvar. FlaxHosting er ikke ansvarlig for data eller indhold. Kunden er ansvarlig for ulovlige eller krænkende data eller indhold. Undtagelser tages kun i betragtning, hvis de ikke er i overensstemmelse med: Service Level Agreements.

Termination

Ved ophør af tjenester har kunden mulighed for at opsige via vores Dashboard, pr. e-mail-anmodning eller ved direkte kontakt med verificerede firmakontaktmuligheder. Vi har ingen bindingsperiode, du kan altid opsige dit abonnement.

Videregivelse af oplysninger

FlaxHosting videregiver aldrig oplysninger til tredjemand. Det betyder, at oplysninger mellem FlaxHosting og kunden er fortrolige.

Persondata

Ifølge persondataloven har kunden altid ret til at få indsigt i alle de oplysninger, som FlaxHosting har registreret på kunden. Disse data kan rekvireres uden yderligere grund ved at kontakte FlaxHostings juridiske team.

Sikkerhed

Kunden er ansvarlig for kontoens sikkerhed. FlaxHosting vil derfor anbefale, at kundens adgangskode både indeholder specialtegn, små og store bogstaver og tal.

Overtrædelse af vilkår

Såfremt kunden på noget tidspunkt overtræder de gældende vilkår, vil FlaxHosting give kunden en advarsel via mail/discord og i flere tilfælde vil kundens konto/server blive lukket. FlaxHosting forbeholder sig alle rettigheder til at slette kundens konto/server. FlaxHosting forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at suspendere konti uden varsel, under særlige omstændigheder mv.: Sabotage, trusler, Forhandler, medmindre andet er angivet direkte af FlaxHosting, med mere.

Ansvar for tabte data

FlaxHosting kan aldrig holdes ansvarlig for tabte data i tilfælde af f.eks. strømsvigt, systemfejl etc. Kunden er altid det fulde ansvar for alle data og eventuelle tabte data.

Softwarevilkår

FlaxHosting bekræfter altid eventuelle softwarevilkår på vegne af kunden.

Windows på VPS

FlaxHosting tilbyder Windows på alle VPS'er gratis, det er op til klienten at aktivere windows. FlaxHosting kan ikke holdes ansvarlig for manglende aktivering af Windows.

Refundering

Ved ophør af tjenester har kunden mulighed for at opsige via vores Dashboard, pr. e-mail-anmodning eller ved direkte kontakt med verificerede firmakontaktmuligheder. Hvis produktet ikke er taget i brug har man mulighed for at få refund efter 48 timers for købts tidspunkt.

Opsigelse

Når du annullerer et produkt, kan du gøre det via vores faktureringspanel. Når kunden opsiger en ydelse, skal kunden også huske at fjerne det automatiske faktureringsabonnement til PayPal. Hvis kunden ikke gør dette, vil PayPal automatisk opkræve abonnementsgebyret, hvis dette sker, kontakt venligst FlaxHosting med det samme for at få refunderet